Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]

Wierny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie znane wam gry pójdą mi na tym komputerze, bo mam zamiar go jutro zakupić :)

CPU : Intel Core i 5 - 3330

GPU - Geforce GTX 650

Ram : 8GB

System: Win8

2dhww8h.png

Opublikowano

Gotowców się nie kupuje. Za podobną cenę będziesz miał wydajniejszego kompa i pod przyszła rozbudowę.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

NIE KUPUJ GOTOWYCH. GTX 650 to syf za dużą cenę.

Podaj budżet, zaraz ktoś tu zajrzy.

graphic.png

Opublikowano

Dysponuje budżetem do 3,5tyś złotych ale na całą stację ;) Max 700 zł chcę wydać na monitor ale mniejsza z tym.. no to podajcie jakiś zestawik do 3,5tyś złotych ^^ Wiecie.. żeby poszedł Far Cry 3, Bf 3 , Skyrim itd itp..

2dhww8h.png

Opublikowano

Nie kupuj komputera z karta z serii GTX, jeszcze z media expert :D Radeona jak już, poproś żeby ci ktoś złożył coś bardziej wydajnego za tą sumke.

Opublikowano

Nie kupuj komputera z karta z serii GTX, jeszcze z media expert :D Radeona jak już, poproś żeby ci ktoś złożył coś bardziej wydajnego za tą sumke.

O ile wiem, to żeby złożyć komputer trzeba mieć gotowy zestaw :D I o taki Was proszę ;)

Wypiszcie mi komponenty które za 3,5 tyś (dobre) Mógłbym kupić ^^

2dhww8h.png

Opublikowano

he? a niby czemu nie? Karty z serii gtx są dobre ...

@down

ludzie na gtx260 grają sobie w bf'a 3 na wysokich w full hd (albo 1440x900), a ty mówisz, że hajs wyrzucony w błoto ? WTF

Opublikowano

@up

Miałem karte od Radeona 512mb, i była bardziej wydajna niż mój GTX 1GB, zreszta nie tylko ja mam ten problem, mój kolega też. Hajs wyrzucony w błoto jak to mówią.

@down

Przepraszam, zmieniłem karte na NVIDIA GeForce GT 430 (GAINWARD), i niby mniej wydajna a chodzi lepiej niż GTX ;x

Opublikowano

@up nie wszystkie GTX są beznadziejne. Seria GT xxx jest cała dupna

@Top

za 3,5k to będziesz miał potwora 10x wydajniejszego od tego co podałeś :D

Miejmy w końcu nadzieję że ktoś od składania tu zajrzy...

graphic.png

Opublikowano

Okay, poczekamy. A co sądzicie o moim zestawie jak dla mnie dobrym..ale oddaje pod waszą ocenę.

beztytuuigd.jpg

2dhww8h.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...